HOME

CONTACT

WAT HET IS

ONLINE
FOTOGALERIE

STUDIO HAAK & VISSER

algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor www.onlinefotogalerie.nl

 

Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van www.onlinefotogalerie.nl , zoals deze beschikbaar is gesteld door Studio Haak & Visser/online fotogalerie . In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

 

Naam ondernemer: Studio Haak & Visser

Handelend onder de naam/namen:

Online fotogalerie

 

Vestigingsadres:

Spanjaardstraat 51

4331 EP  Middelburg

Telefoonnummer: 0118-618111

 

Bereikbaarheid:

Van maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur

 

E-mailadres: info@onlinefotogalerie.nl

KvK-nummer: 22049070

Btw-nummer: NL810124336B01

 

 

PERSOONLIJK GEBRUIK

 

De aanschaf van foto's is alleen bedoeld voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Je mag zonder toestemming de foto's niet aanpassen, overdragen, publiceren, reproduceren of op een andere manier exploiteren. Voor elk online gebruik van de foto's heb je onze toestemming nodig. Door foto's aan te schaffen via deze website, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Studio Haak & Visser/online fotogalerie is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Studio Haak & Visser/online fotogalerie.

 

 

INDIEN VAN TOEPASSING:

 

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Studio Haak & Visser/online fotogalerie te mogen claimen of te veronderstellen.

 

Studio Haak & Visser/online fotogalerie streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Studio Haak & Visser/online fotogalerie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

 

 

WIJZIGINGEN

 

Mochten deze algemene voorwaarden wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.onlinefotogalerie.nl op deze pagina.

 

 

BETALEN

 

Je kan betalen met de volgende betaalmethoden:  PayPal en iDeal. Van elke aanschaf krijg je per mail een factuur.

Mocht je  problemen ondervinden bij je betaling, stuur dan een mail naar info@onlinefotogalerie.nl

 

 

PRIJZEN

 

Alle prijzen zijn inclusief 6 % BTW en verzendkosten binnen Nederland.

 

 

LEVERING:

 

Zodra wij een order binnen hebben, zullen we zo snel mogelijk leveren. Voor fotoprits zal dat ongeveer 3 werkdagen zijn, voor de overige producten geldt een levertijd van 5 tot 10 werkdagen.

 

 

EEN AANSCHAF ANNULEREN

 

Wanneer je een foto gekocht hebt, mag je die aanschaf  binnen 14 dagen annuleren. Zorg ervoor dat de foto onbeschadigd wordt teruggestuurd. Zodra we de foto terug hebben, maken we het aankoopbedrag aan je over.

 

Bij schade graag meteen contact opnemen met info@onlinefotogelerie.nl

 

 

Omwisselmogelijkheid:

 

De omwisselmogelijkheid is geldig zolang deze site bestaat.

 

 

TOT SLOT

 

Door foto's aan te schaffen via deze website, ga je akkoord met deze voorwaarden.

 

We doen ons uiterste best  geschillen netjes op te lossen, maar mocht het zeer onwaarschijnlijke geval zich voordoen dat je ons voor de rechter wilt slepen, dan zul je dat in Zuidwest Nederland moeten doen.

 

Maar neem liever eerst contact met ons op. Veel plezier met de foto's en heel erg bedankt voor je steun!

voorwaarden

omwisselprogramma

SERVICE